Etusivulle

Jarin kirjoituksia

 


 






Tartu kiinni
iankaikkiseen elämään!















Jeesus on tie ja
totuus ja elämä






 

APUA AVIOLIITTOON

 

 

Esipuhe

 

Kun mies ja nainen menevät avioon, saattavat he usein olla siinä odotuksessa, että "he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti". He saattavat ajatella, ettei mikään uhkaa heidän onneaan, vaan heidän tuleva yhteiselämänsä on yhtä auringonpaistetta, vailla pilvenhattaraakaan. Samoin he saattavat suhtautua epäuskoisesti siihen, että heidän suhteessaan tulisi esiintymään vakavia ongelmia; ovathan he tähänkin asti tulleet niin hyvin toimeen keskenään.

   Tosiasia kuitenkin on, että elämme puutteellisessa maailmassa. Elämme syntiin langenneessa maailmassa, jossa mikään ei ole samanlaista kuin silloin, kun Adam ja Eeva oleskelivat keskenään paratiisissa. Käytännössä puutteellisuus tarkoittaa sitä, että kun henkilöt menevät yhteen, tuovat he siihen mukanaan omat hankalat luonteensa, varsinkin itsekkyytensä, joka on syntiinlankeemuksen seuraus ja varmasti suurin syy nykyiseen kotien särkymiseen. Jos emme halua vapautua itsekkyydestä, voi se olla suuri este suhteen onnistumiselle.

   Seuraavilla riveillä aiomme käsitellä tätä aihetta varsinkin Raamatun valossa. Aiomme käsitellä tavallisia virheitä ja toimintamalleja, joihin saatamme syyllistyä, koska emme ole havainneet niitä, koska kukaan ei ole puhunut niistä meille tai koska emme ole ymmärtäneet niitä Raamatun valossa. Jos itse huomaat omassa elämässäsi vääriä toimintamalleja, voit niistä vapautua; varsinkin jos etsit Jumalan apua tilanteisiin.

 

 

LUKU 1 - Avioliitto merkitsee luopumista
LUKU 2 - Ristiriidat suhteessa
LUKU 3 - Järjestys puolisoille
LUKU 4 - Avioliiton sukupuolielämä VIITTAUKSET
/ LÄHDEKIRJALLISUUS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




shopify analytics ecommerce