Etusivulle

Jarin kirjoituksia

 


 


Tartu kiinni
iankaikkiseen elämään!Jeesus on tie ja
totuus ja elämä


 

UUDISTU RUKOUKSESSA!

 

 

Esipuhe

 

Tiedätkö, että rukouksen tiellä voi olla esteitä, jotka estävät meitä rukoilemasta luottavaisesti ja kestäväisesti? Vaikka olisimme vastaanottaneet Kristuksen elämäämme ja saaneet pelastua, ei rukouksen alkaminen, luottavaisuus sekä kestäväisyys siinä ole aina niin yksinkertaista, vaan tielle voi tulla monia turhia esteitä.

   Joskus syynä voi olla yksinkertaisesti se, että emme ymmärrä oikeaa asemaamme Jumalan edessä Kristuksen kautta. Vaikka Kristuksen pitäisi olla vanhurskautemme, ja hänen kauttaan voimme lähestyä Jumalaa, niin emme ymmärrä tai sisäistä kunnolla tätä tärkeää perusasiaa. Saatamme tuijottaa koko ajan omaan itseemme ja vajavaisuutemme, emmekä siksi pysty lainkaan odottamaan, että Jumala vastaisi juuri meidän rukoukseemme. Muiden "pyhempien ihmisten" rukouksiin odotamme hänen kyllä vastaavan, mutta itseltämme voi puuttua luottamus tällä alueella.

   Esteenä rukoukselle voi olla myös väärä opetus, eli mm. sellaiset asiat kuin rukouksen suunta ja kuinka monta kertaa tulee rukoilla. Jos olemme saaneet väärää opetusta näillä alueilla, voi se viedä meidät turhille harhapoluille tai lamauttaa koko rukouksen. Jos nimittäin unohdamme Jumalan, jota rukoilemme, olevan taivaassa, tai ajattelemme aina vain yhden rukouskerran riittävän, on hyvin mahdollista, että rukouksemme lamaantuu. Se muuttaa silloin muotoaan ja jää vain sanaksi muiden joukossa, mikä ei suinkaan ole tarkoitus.

   Aiomme seuraavilla riveillä pohtia tätä tärkeää asiaa ja myös sitä, miten on tärkeää rukoilla kestävästi. Tarkoitus on, että oppisimme rukoilemaan luottavaisesti sekä kestäväisesti, ja voisimme poistaa turhat esteet rukouksen tieltä. Jos näin todella tapahtuu, on rukous entistä helpompaa.

 

 

LUKU - 1 Vanhurskauden puutteellinen käsittäminen

LUKU - 2 Väärä opetus
LUKU - 3 Ala rukoilla!
LUKU - 4 Voit myös paastota!
LUKU - 5 Rukous ja herätys

 

 

 

 

 

 

 
shopify analytics ecommerce