Etusivulle

Jarin kirjoituksia

 


 


Tartu kiinni
iankaikkiseen elämään!Jeesus on tie ja
totuus ja elämä


 

LÖYDÄ PELASTUSVARMUUS!

 

 

Esipuhe

 

Kamppailetko sen kanssa, että löytäisit armollisen Jumalan ja että saisit varmuuden pelastuksestasi? Et ole varmastikaan ainut, joka on tällaisessa tilanteessa, koska moni muukin on joutunut käymään saman lävitse. Et ole huonossa seurassa, sillä suuri uskonpuhdistaja, Martti Lutherkin, kävi läpi oman jaakobinpaininsa ennen kuin löysi armollisen Jumalan ja opetuksen uskonvanhurskaudesta. Sen seurauksena hän kirjoitti mm. Galatalaiskirjeen selityk-sen, joka käsittelee tätä aluetta.

   Sielunhoitotyössä sama alue tulee myös toisinaan esiin. Mauri Viksten on kirjoittanut siitä. Hän osoittaa, miten tärkeää on uskonvanhurskauden oikea ymmärtäminen:

 

"Sielunhoitotyössä mukana olleet tietävät, kuinka suurta osaa juuri vanhurskautuksen heikko käsittäminen esittää masennustilojen synnyssä ja kehityksessä. Aivan toisella tavalla kantaa puutoksiensa taakkaa se, joka elää opista "Kristus - meidän vanhurskautemme"...

   Ensimmäinen näistä on hyväksyttynä oleminen eli jatkuva uudistuminen siinä tiedossa, että Jumala hyväksyy meidät sellaisina kuin olemme Kristuksen uhrin perusteella. Olen yrittänyt kiinnittää huomiota juuri tämän asian tärkeyteen täysin tietoisena siitä, että uskonvanhurskauden heikko käsittäminen etenkin suomalaisessa kristillisyydessä on yksi päävaikeus sielunhoitoapua etsiville uskoville." (1)

 

 

LUKU 1 - Mitä asioita sisältyy lainalaisuuden tilaan?
LUKU 2 - Miten päästä uskonvanhurskauden ja Jumalan armon ymmärtämiseen?
LUKU 3 - Mitä on lainalaisuuden takana?
LUKU 4 - Mitä uskonvanhurskauden ja armon ymmärtäminen saa aikaan ihmisen elämässä?

 

 

 

 

 

 
shopify analytics ecommerce