Etusivulle

Jarin kirjoituksia

 


 


Tartu kiinni
iankaikkiseen elämään!Jeesus on tie ja
totuus ja elämä


 

VIIMEISET PÄIVÄT

 

 

Esipuhe

 

Mitä tulevaisuus tuo? Onko maailma huomenna parempi vai pahempi ja mikä on oma henkilökohtainen tulevaisuutemme?

   Nämä ovat asioita, jotka kiinnostavat monia ja sen takia he saattavat tutkia mm. horoskooppeja tai yrittää muulla tavalla selvittää, mitä heillä mahdollisesti on edessään. He voivat olla hyvin kiinnostuneita tietämään varsinkin oman elämänsä kulun tulevina päivinä.

   Kuitenkin asia, jota meidän aikanamme ei aina huomioida, on Jumalan valtakunta sekä sitä edeltävä Jeesuksen tulemus. Jos katsomme Raamattua, puhuu se monin paikoin Jeesuksen tulemuksesta sekä sitä myöhemmin seuraavasta Jumalan valtakunnasta. Asian tärkeyden osoittaa se, että hänen tulemukseensa viitataan Uuden testamentin puolella jopa 318 kertaa, kun samassa kirjassa on lukuja vain 260. Esim. kasteesta, jota yleensä on pidetty tärkeänä asiana, ei löydy yhteensä kuin noin 20 viittausta.

   Aiommekin tulevilla riveillä käydä tutkimaan tätä tärkeää asiaa sekä minkä asioiden täytyy edeltää sitä. Tarkkaa hetkeä ja ajankohtaa hänen tulemukselleen emme kylläkään voi tietää, mutta on mielenkiintoista todeta, että nykyajassa on monia yhtymäkohtia Raamatun mainitsemiin viimeisiin päiviin eli ajanjaksoon ennen Jeesuksen tuloa. Näyttää siltä, että vuosisatoja vanhat ennustukset ovat täyttymässä aivan silmiemme edessä emmekä edes huomaa sitä. Siksi meidän on hyvä perehtyä tähänkin alueeseen.

 

 

 

LUKU 1 - Nooan ja Lootin päivät
LUKU 2 - Nooan ja Lootin päivät 2
LUKU 3 - Luopumus ja eksytys
LUKU 4 - Evankeliumi merkkinä
LUKU 5 - Mitä tulevaisuus tuo?
LUKU 6 - Israel profetiassa
LUKU 7 - Rooman vallan elpyminen
LUKU 8 - Antikristus
LUKU 9 - Taistelu maasta ja kaupungista
LUKU 10 - Milloin tempaus on?
LUKU 11 - Tuleva valtakunta/Viittaukset/Lähdekirjallisuus

 

Linkki: Viimeisten päivien tapahtumia

 

 

 

 
shopify analytics ecommerce