Etusivulle

Jarin kirjoituksia

 


 


Tartu kiinni
iankaikkiseen elämään!Jeesus on tie ja
totuus ja elämä


ASIAA JOHDATUKSESTA

 

 

Esipuhe

 

Kamppailetko johdatuksen kanssa? Oletko miettinyt, miten menetellä kussakin tilanteessa, ja miten erottaa Jumalan johdatus väärästä johdatuksesta, vai voiko sen yleensä erottaa?

   Seuraavilla riveillä aiotaan käsitellä tätä vaikeata aihetta. Aiomme tutkia tavanomaisimpia johdatukseen liittyviä asioita kuten, mikä on sanan merkitys johdatuksessa, mikä profetioiden asema, miten suhtautua ääniin ja uniin sekä muita tärkeitä asioita. Niistä pyritään ottamaan joitakin oleellisimpia seikkoja esille, koska saatamme helposti erehtyä niissä asioissa. Tosin on totta, että tekemämme virheet näillä alueilla ovat usein parhaimpia opettajia. Monet asiat opimme erehdysten kautta.

   Pääpaino seuraavilla riveillä on kuitenkin siinä, miten tunnistaa väärästä lähteestä ja pahoista hengistä lähtöisin oleva johdatus, ja miten se eroaa Jumalan johdatuksesta. Tämä asia on tärkeä, koska eksymisen vaara on aina olemassa, jos emme tunne Jumalan johdatuksen lainalaisuuksia ja miten hän toimii. Jessie Penn-Lewis ja Evan Roberts kertovat kirjassaan "Pyhien sota", miten näin pääsi tapahtumaan monien kohdalla, kun demonivoimat tekivät hyökkäyksellään tyhjäksi Walesin suuren herätyksen. He kertovat, miten demonit pääsivät tunkeutumaan liikkeeseen niiden ihmisten kautta, jotka vilpittömästi halusivat oppia tuntemaan Jumalan ja avasivat sisimpänsä Hengen johdatukselle, mutta eivät todella tunteneet Jumalasta lähtöisin olevan johdatuksen lainalaisuuksia. He eivät tienneet, millä tavalla Jumala haluaa johdattaa ja miten saatetaan joutua väärän johdatuksen alaisuuteen. Perehdymme sen tähden seuraavilla riveillä erityisesti tähän asiaan, että oppisimme erottamaan väärän johdatuksen oikeasta.

 

 

 

LUKU 1 - Johdatuksen eri puolia

LUKU 2 - Profetiat

LUKU 3 - Koettele äänet ja viestit!

LUKU 4 - Ei passiivisuutta!

LUKU 5 - Ei henkioppaita!

LUKU 6 - Väärät lähteet
LUKU 7 - Elämänkerrat opettavat

VIITTAUKSET

 

Linkki: HarryPotter ja okkultiikka

 

 
shopify analytics ecommerce